• MIA in beeld

  In de afgelopen decennia hebben leden en oud-leden allerlei foto's, krantenartikelen, clubbladen etc.... verzameld. Hieronder zie je een overzicht hiervan.

  Materiaal toevoegen
  Heb je foto's toe te voegen? Graag! We vinden het leuk om ons foto-archief uit te breiden. Teamfoto's zijn altijd welkom. Ook bewaren we graag zoveel mogelijk foto's van activiteiten en evenementen, zoals kampen, slotdagen, jeugdactiviteiten, enzovoort... Maar gewoon wedstrijdfoto's zijn ook prima.

  Heb je foto's om toe te voegen, gebruik dan het contactformulier. Kies bij "Afdeling" voor "MIA in beeld". Geef aan wat je te bieden heeft en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

 • Clubblad 'Actie'

  Een clubblad, een deel van een vereniging uit voorbije tijden. Tegenwoordig lees je alles over de vereniging op de website. Vroeger verscheen al het nieuws op papier en werd door de brievenbus gegooid. Wekelijks kwam er een blaadje met praktische mededelingen. Ongeveer maandelijks verscheen er een clubblad onder de titel "Actie!". Dit begon eind jaren 40, alhoewel de naam "Actie!" toen nog niet gebruikt werd, en eindigde in 2004, toen een clubblad door het gebruik van internet overbodig bleek te zijn geworden.

  Bijna alle jaargangen van "Actie!" zijn bewaard gebleven en gedigitaliseerd. Hieronder zijn ze per jaartal te lezen. In de eerste jaren lopen de mededelingen en clubbladen enigszins door elkaar heen. In totaal zijn het meer dan 10.000 pagina's (!) dus genoeg leesvoer voor een regenachtige dag.

  1949
  1950
  1951
  1952
  1953
  1954
  1955
  1956
  1957
  1958
  1959
  1960
  Overige jaren volgen z.s.m.