• FAQ

  Je hebt een vraag en misschien staat je antwoord hieronder al! 
  Staat deze er niet tussen, stel je vraag dan gerust via ons contactformulier en geef aan bij afdeling voor wie je vraag is bedoeld. Je vraag zal zo snel mogelijk beantwoord worden.

  Per wanneer kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

  Als je je lidmaatschap op wil zeggen voor het komende seizoen, moet je dit vóór 1 mei van het lopende jaar doorgeven aan de ledenadministratie. Dit kan via het contactformulier, afdeling Ledenadministratie.

  Krijg ik mijn contributie terug als ik halverwege het seizoen mijn lidmaatschap op zeg?

  Nee, het lidmaatschap is aangegaan voor een heel seizoen en de contributie zal nog voor het gehele seizoen afgeschreven worden.
  In juli moeten we als club aan de korfbalbond opgeven hoeveel spelende leden wij het komende seizoen zullen hebben. Daar moeten wij als club bondscontributie over afdragen. Dit bedrag is dus al aan de bond betaald en kan niet teruggevorderd worden. Ook hebben we aan de hand van dit spelersaantal planningen gemaakt voor het komende seizoen en zaalhuur en veldhuur uitgegeven. Deze kosten zijn dus al gemaakt. 

  Ik ben voor langere tijd ernstig geblesseerd en kan hierdoor niet spelen buiten mijn schuld. Wat nu?

  In dit soort gevallen kun je contact opnemen via het contactformulier (afdeling Bestuur) om voor te leggen of je gedurende de rest van het seizoen als niet-spelend lid genoteerd kan worden (lagere contributie).