• De Kangoeroe Klup

  De Kangoeroe Klup is voor kinderen van 3, 4, 5 of 6 jaar. Tijdens leuke spelletjes ontwikkelen de kinderen al vroeg samenspel en balgevoel. We creëren een veilige en vertrouwde sfeer: kleine groepjes, altijd dezelfde leiding, herkenbare vaste patronen en spelletjes, samen een bekertje limonade drinken en een koekje eten en tijd om wat te vertellen.

  Trainen

  Wij trainen elke zaterdagochtend van 10.00 – 11.00 uur. Tijdens het veldseizoen op de velden van MIA en tijdens het zaalseizoen in sporthal de Bokkeduinen. Je mag eerst een paar keer meedoen om te kijken of je het leuk vindt, voordat je besluit of je lid wordt.

  Kleding

  Voor de Kangoeroe Klup heb je geen speciale clubkleding nodig. Je hebt alleen een lekker zittende broek en schoenen (gymschoenen voor de zaal, buitensportschoenen voor het veld) nodig. Alle Kangoeroe leden van MIA krijgen een gratis Kangoeroe Klup T-shirt van de korfbalbond bij aanmelding.

  Doorstromen naar de F

  Ben je 6 jaar? Dan kun je komen korfballen bij de F’jes van MIA. Ben je daar nog niet helemaal aan toe? Dan blijf je gewoon nog een jaartje bij de Kangoeroes! Bij de F kom je in een team met jongens en meisjes. Jullie trainen 1 of 2 keer doordeweeks en spelen een competitiewedstrijd op zaterdagochtend tegen leeftijdsgenootjes van andere clubs.