• TEAMINDELING MIA-JEUGD E en F SEIZOEN 2024/2025

  20 jun 2024
 • Hier is dan ook de teamindeling van de E en F! We komen uit op 5 E teams en 3 F teams.

  Komende week zullen we trainen met deze nieuwe teams. Voor de F en de E is dat zoals gebruikelijk op dinsdag en donderdag van 18 uur tot 19 uur.

  Het kan zijn dat er in de zomerperiode zich nog nieuwe leden aanmelden. Dat zien we vaak gebeuren bij de E en F. Afhankelijk van de aantallen zullen zij dan aan de huidige teams worden toegevoegd of zullen we een trainingsgroep starten die in de zaal met de competitie start. We streven ernaar om zo min mogelijk te schuiven binnen de teams, maar het kan zijn dat dit nodig is om teams in balans te houden. Indien er wijzigingen zijn zullen we de betrokkenen z.s.m. informeren.

  Komend seizoen verwachten we van spelers dat zij aanwezig zijn bij trainingen en op de zaterdag altijd aanwezig zullen zijn bij de wedstrijden. De trainingen in het nieuwe seizoen starten weer in de week van maandag 19 augustus. Ruim voor deze datum zal op de site een schema worden geplaatst met veldindeling en trainingstijden.

  Actuele informatie over de seizoensstart, die gedurende de zomerperiode ook steeds weer geüpdatet zal worden, zie je op www.ckvmia.nl onder het kopje praktische info ’24-’25.


  In de zomerperiode is het korfbalveld op de woensdagavond van 19.00 – 20.00 uur open voor de jeugd om elkaar te ontmoeten en een balletje te schieten. Er zal geen trainingsprogramma zijn, maar wel toezicht voor het geval er iets aan de hand is.

  Mocht je behoefte hebben om hierover nog vragen te stellen, kan dat altijd via de JTC-mail (jtc@ckvmia.nl). Wij zorgen dan dat er contact met je opgenomen wordt.

   

  E1                Trainers: Imma, Karin

  Emma

  Myrthe

  Tamar

  Sam

  Sven

   

  E2                Trainers: Joyce, Manon, Sem

  Rhode

  Sifra

  Laut

  Luuk

  Thijs

   

  E3                Trainers: Finn, Sjoerd, Stefan

  Demi

  Janne

  Merle

  Fijs

  Tobian

   

  E4                Trainers: Amy, Jessica, Nienke

  Nienke

  Jip

  Zarah

  Lucas

  Kasper

   

  E5                Trainers: Niek, Ralf, Wout

  Filou

  Evi

  Fenna

  Juda

  Stan

  Suze

   

  F1                Trainers: Charlotte, Karim, Thomas

  Jinte

  Romee M.

  Fedde

  Jaimie

  Sem

   

  F2                Trainers: Jornt, Juliet

  Fien

  Mirte

  Vajen

  Joel

  Jonas

  Kaj

   

  F3                Trainers: Eline, Esmee (alleen coach), Femke, Inge

  Naomi

  Romee B.

  Serestha

  Jayden

  Kik

  Siem