• Supporters gevraagd!

 • Voor de meeste teams nog 2 competitiewedstrijden en dan zit het seizoen ’22-’23 er op. Het seizoen is nog niet klaar: zo spelen MIA 1 t/m 5 belangrijke wedstrijden zaterdag, waarvoor alle support nodig is!

  15.30  NOVA 1 – MIA 1 (Bilthoven, sportpark Larenstein)
  Zoals ook elders al te lezen was, is MIA 1 een goed veldseizoen aan het draaien. Bovendien is door een versterkte promotieregeling dit seizoen al afgedwongen dat MIA 1 volgend seizoen in de Overgangsklasse uit zal komen, maar is promotie naar de Hoofdklasse ook nog mogelijk. Noodzakelijk is dat er dan zaterdag uit bij NOVA gewonnen wordt, wat zeker geen uitgemaakte zaak is!

  14.00  NOVA 2 – MIA 2 (Bilthoven, sportpark Larenstein)
  Na een 1e helft veld waarin de nodige wedstrijden ongelukkig met 1 punt verschil werden verloren of gelijk werd gespeeld, is MIA 2 met een opmars omhoog bezig. Inmiddels dusdanig dat ook MIA 2 zicht heeft op promotie naar de reserve 1e klasse. Daarvoor moeten sowieso de resterende 2 wedstrijden gewonnen worden en zijn we ook afhankelijk wat er in andere poules gebeurt. Kom naar Bilthoven om ons aan te moedigen! 

  11.15  MIA 3 – EKVA 3
  Deze vroege thuiswedstrijd moet gewonnen worden door MIA 3 om niet te degraderen. In een relatief zware poule, zal zaterdag moeten worden afgerekend met directe concurrent EKVA 3. Een échte finale dus, waar alle steun nodig is: dus kom kijken!

  12.30  MIA 4 – Synergo 3
  MIA 4 heeft nog 2 punten nodig om er voor te zorgen dat volgend jaar in de reserve 2e klasse mag worden gespeeld. De eerstvolgende mogelijkheid is zaterdag a.s. tegen Synergo 3. De UIT-wedstrijd werd met 19-14 verloren, dus het is zeker geen uitgemaakte zaak! Ook MIA 4 kan alle support dus goed gebruiken: dus kom kijken!

  14.00  MIA 5 - Victum 5
  En om het rijtje af te maken, zal MIA 5 zaterdag bij winst kampioen zijn! Zij spelen tegen de nummer 2 op de ranglijst, waar de heenwedstrijd werd gewonnen met 7-12.