• Reminder Hemelvaarttoernooi RDZ – donderdag 9 mei 2024

  3 apr 2024
 • Op Hemelvaartsdag organiseert RDZ uit Zeist weer haar jaarlijkse Hemelvaarttoernooi, waar we vanuit MIA weer aan mee willen gaan doen. Dit biedt ons redelijk dicht bij huis de mogelijkheid om eens een keer mee te doen aan een toernooi. Afhankelijk van het aantal deelnemers en dus de hoeveelheid wedstrijden die gespeeld moeten worden, start het toernooi rond 10.00 uur en rond 17.00 uur zal het toernooi weer afgelopen zijn.

  Aanmeldingen
  De bedoeling is dat je zelf een team samen stelt, zelf vervoer regelt en dat jeugdteams altijd een coach hebben. Naar verwachting vertrekken we rond 8.45 uur vanaf de Schothorsterlaan.
  De E- en F-jeugd speelt in 4-tallen, maar de ervaring leert dat het handiger is om zo’n lange dag met meerdere wedstrijden met 3 heren en 3 dames te spelen per team. De Senioren, A-, B-, C- en D-jeugd spelen in 8-tallen, maar ook daar geldt dat het handiger is om minimaal met 5 heren en 5 dames een team te vormen.

  Mocht het gelukt zijn een team samen te stellen, stuur dan uiterlijk woensdag 10 april a.s. een mailtje naar maartenvan_der_scheer@hotmail.com met daarin:
  - namen van de deelnemers en in welk team ze spelen
  - naam van coach (jeugdteam) of contactpersoon (seniorenteam) met mailadres/telefoonnummer
  - wie er rijden / hoe vervoer geregeld is

  Tot nu toe (9 apr. 22:00) hebben zich aangemeld:
  - team Imke (MIA 2 t/m 6)
  - team Nikki (MIA 7)
  - team Jochem (MIA 6, 8, 9)
  - team Jefta (MIA A1, A2, B1)
  - team Lisa (MIA A2, A3)
  - team Jessica L (MIA B1, B2)
  - team Lars/Jeroen vd L (MIA B3)
  - team Mark S/Karin (MIA C1, C2, C4 en D1)
  - team Ronald S (D1, D2, D3, D4)
  - 2 E-teams Karin Sw (mix E)