• Programma slotdag za 29-6 a.s.

  26 jun 2024

 • Aanstaande zaterdag is het zover, slotdag 2024. Jullie hebben je massaal aangemeld. Het gaat dus een super leuke dag worden en het lijkt erop dat we het weer mee hebben! šŸ˜Ž
  Bij deze wat praktische informatie.

  Ten eerste kort de planning nog een keer:
  10:00 schutterstoernooi
  13:00 prijsuitreiking schutterstoernooi
  13:30 familietoernooi
  17:30 prijsuitreiking familietoernooi
  18:00 barbecueƫn
  20:00 feest

  Zorg dat je op tijd aanwezig bent zodat alles ook op tijd kan beginnen. In tegenstelling tot wat we in het clubblad hadden geschreven, zal het schema nog niet vanavond op het raam hangen. Je zult dus nog even geduld moeten hebben als je wilt weten tegen wie je speelt.

  Om 13:00 is de prijsuitreiking van het schutterstoernooi en zal August aansluitend namens het bestuur iets zeggen over het afgelopen seizoen en een aantal vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Kom dus op tijd!

  De kosten voor de barbecue zijn ā‚¬10,- per persoon. Je kunt hier de hele dag bij de bar voor betalen, daar ligt een lijst waarop je afgetekend wordt. Het "kindermenu" is tijdens de barbecue te bestellen bij de bar voor ā‚¬2,50

  Uiteraard hopen we dat iedereen 's avonds blijft plakken voor het feest. Je bent ook van harte welkom als je je hiervoor niet hebt opgegeven.

  Tot zaterdag!

  Maarten, Robin en Serena