• Nieuw lidmaatschap senioren: Algemeen Reserve lidmaatschap

  25 jun 2023
 • Als vereniging willen we graag al onze (potentiële) leden een plek geven binnen onze vereniging en daarbij een passend lidmaatschap. Met ingang van het seizoen 2023-2024 willen we daarom het Algemeen Reserve lidmaatschap (AR-lidmaatschap) aanbieden. Hieronder vind je meer informatie over dit lidmaatschap.

  Een AR-lid is bereid om af en toe een wedstrijd te spelen en mag daarnaast deelnemen aan trainingen. De Senioren Technische Commissie (STC) koppelt een AR-lid aan een team waar deze mee kan trainen maar het lid is vrij om in te vallen voor wedstrijden bij alle senioren teams. De teams kunnen de AR-leden vragen wanneer zij zelf niet genoeg spelers hebben voor de wedstrijd. Met de teamindeling wordt geen rekening gehouden met de AR-leden en zorgt de STC ervoor dat de teams voldoende bezetting hebben (idealiter 6 om 6). Het lidmaatschap valt wat contributie betreft tussen een spelend en een niet-spelend lid in. De kosten van dit lidmaatschap zijn te vinden onder “informatie lidmaatschap”. 

  Voorwaarden:
  Wedstrijden

  Een AR lid mag maximaal 10 wedstrijden per speeljaar invallen (veld en zaal samen).
  - In het geval van de selectie gaat de voorkeur er naar uit om de jeugd een kans te geven; uiteindelijk bepaalt de trainer van de selectie wat op dat moment volgens hem/haar de beste keus is (een AR lid of een spelende junior/senior vragen). 

  Een gespeelde wedstrijd is ingevallen ongeacht het aantal minuten.
  - Indien een speler meer dan 10 wedstrijden speelt zal het lidmaatschap automatisch worden omgezet naar een spelend lidmaatschap. 

  Trainingen

  Een AR-lid wordt aan een team gekoppeld waarbij deze mee kan trainen, met een maximum van 5 AR-leden per team. Dit gebeurt in overleg met de STC.

  Vrijwilligerstaken

  Een AR-lid krijgt over het hele speeljaar 2 taken toebedeeld.

  Als het lid meer dan 10 wedstrijden speelt wordt net als contributie het aantal taken aangepast naar eenzelfde hoeveelheid als spelende leden. 

  AR-leden spelen met diverse teams mee en mogelijk daardoor op verschillende speeldagen. Mogelijk ingedeelde bardiensten/zaaldienst dient het AR-lid zelf te ruilen als dit niet uitkomt.