• Emma Spruitenburg trainer MIA A1

    23 jun 2024
  • We zijn blij te mogen melden dat Emma Spruitenburg de nieuwe trainer wordt van onze A1. Emma begon op 14 jarige leeftijd als trainer van de F3, heeft zich de afgelopen jaren verder ontwikkeld in diverse rollen en was de laatste jaren actief als trainer van de A2. Met ingang van volgend seizoen - in haar 10e jaar als trainer bij MIA! - gaat ze de juniorenselectie leiden. Daarbij zal Esther Johannes met enige regelmaat aansluiten om te ondersteunen bij bijvoorbeeld individuele trainingen van onze talenten. Via deze weg wensen we de beide dames heel veel succes met deze nieuwe uitdaging!

    Daarnaast zal het velen niet zijn ontgaan dat er de afgelopen weken een ware eindspurt is ingezet om voldoende trainers te vinden voor al onze jeugdteams. Super fijn is het om te constateren dat velen zijn benaderd & bereid gevonden hier de nodige steentjes aan bij te dragen. Zodoende konden deze week de teamindelingen alsnog gepubliceerd worden met op ieder jeugdteam tenmiste 1 vaste trainer. Een prachtig resultaat waar we velen dankbaar voor mogen zijn. Voor een aantal teams zijn wel nog wel opzoek naar verdere aanvulling/verbreding om onze jeugd zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

    Dus... wil je aansluiten als trainer & daarmee helpen het plaatje voor seizoen 2024-2025 compleet te maken, benader dan een van de leden van de JTC of stuur een mailtje naar jtc@ckvmia.nl.