Corona protocol - ckv MIA Amersfoort

Corona protocol

Coronaprotocol ckv MIA

versie 22 november 2022

 

Om de trainingen en wedstrijden voor alle betrokkenen op een verantwoorde manier plaats te laten vinden, gelden de regels zoals in dit protocol opgenomen. Deze zijn gebaseerd op de algemene richtlijnen van de Rijksoverheid, het protocol Verantwoord Sporten van NOCNSF en de aanwijzingen van het KNKV.  MIA wil deze richtlijnen te allen tijde volgen.

Het coronavirus is nog steeds actief en blijft erg besmettelijk. 

Wat te doen als jij of iemand anders in je teamverkouden is, keelpijn heeft of hoest?

1.    Doe een zelftest.2.    Als deze positief is blijf je thuis tot je klachtenvrij bent.3.    Je geeft door aan je trainer dat je positief bent.4.    Alle betrokkenen bij het team doen ook een zelftest.5.    Degenen die negatief zijn mogen blijven trainen en spelen.6.    Test je positief maar heb je geen klachten dan moet je toch 5 dagen in isolatie om te voorkomen dat je anderen besmet.

Ik heb corona

1.    Blijf 5 dagen thuis in isolatie. Kom niet naar MIA.2.    Als je na 5 dagen plus 24 uur geen klachten meer hebt, zien we je graag weer terug bij MIA.3.    Heb je na de periode nog klachten? Blijf dan in isolatie tot je 24 uur geen klachten meer hebt. Wanneer je na 10 dagen nog steeds klachten hebt mag je ook uit isolatie.4.    Meer informatie vind je op de link ‘mijn vraag over corona’.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!