Corona updates - ckv MIA Amersfoort

Corona updates

Invulling Corona-maatregelen (versie februari 2022)

1 februari 20:00  De competie is of wordt deze week hervat. De regels rond de corona maatregelen zijn weer net even anders dan de andere keren. Bereid je voor en lees hier welke spelregels er gelden buiten het veld. meer »

372x gelezen

We gaan weer sporten!

15 januari 16:45  Op de persconferentie gisteren (14 januari) werd duidelijk dat we vanaf deze week weer kunnen gaan trainen en onderling wedstrijden kunnen spelen. Fijn dat we weer met elkaar kunnen korfballen! Vanaf deze week houden we dan ook weer het normale trainingsrooster aan. Omdat we voorlopig nog geen competitiewedstrijden spelen tegen andere clubs buigen we ons nu over een indeling voor de komende twee zaterdagen. De kangoeroes het nieuwkomersteam kunnen op de zaterdagen ook weer lekker trainen. Jullie worden later door STC en JTC geïnformeerd over de invulling op zaterdag. meer »

771x gelezen

Controle QR-codes en nadere invulling maatregelen

11 november 15:15  Na overleg met de beheerder van de Bokkeduinen is duidelijk geworden dat wij als vereniging zelf de controle op de corona-toegangsbewijzen moeten invullen bij trainingen en wedstrijden. In dit bericht lees je de details.meer »

791x gelezen

Invulling aangescherpte corona maatregelen in De Bokkeduinen

6 november 15:00  Vanaf aanstaande week trainen en spelen we weer in de zaal. We moeten dan ook invulling geven aan de aangescherpte corona maatregelen waarbij iedereen vanaf 18 jaar een geldig coronatoegangsbewijs moet hebben om te kunnen sporten en te komen aanmoedigen. Voor iedereen geldt (ook als je je kind alleen komt halen of brengen): je hebt alleen toegang tot de Bokkeduinen met een geldig coronatoegangsbewijs. meer »

738x gelezen

Aangescherpte corona-maatregelen per 6 november 2021

4 november 8:30  Vanaf 6 november zijn er aangescherpte corona-maatregelen van kracht. De consequenties van deze maatregelen voor de activiteiten van MIA, in het clubhuis en vooral ook in de zaal, zijn op dit moment nog niet helemaal duidelijk. We volgen de ontwikkelingen op de voet en beraden ons op de uitwerking in onze vereniging. Het bestuur

397x gelezen

Reminder teruggave contributie

17 september 8:30  Op 30 juni heeft de Algemene Ledenvergadering (ALV) ingestemd met een voorstel dat inhoudt dat alle korfballeden een deel van de contributie van het voorbije seizoen (2020-2021) kunnen terugvragen. De deadline van 1 oktober nadert, dus even een reminder!meer »

399x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!