IN THE SPOrTLIGHT! - ckv MIA Amersfoort

IN THE SPOrTLIGHT!

IN THE SPOrTLIGHT!

31 maart 8:30  Trainers van de maand is een initiatief van JTC omdat jeugdtrainers ontzettend belangrijk zijn voor de vereniging. Hun vrijwillige inzet waarderen we als JTC enorm. Daarom zetten we eens per maand trainers graag in het zonnetje. Deze maand trainers van de F!meer »

269x gelezen

IN THE SPOrTLIGHT!

23 februari 19:45  Trainers van de maand is een initiatief van JTC omdat jeugdtrainers ontzettend belangrijk zijn voor de vereniging. Hun vrijwillige inzet waarderen we als JTC enorm. Daarom zetten we eens per maand trainers graag in het zonnetje. Deze maand de A3!meer »

355x gelezen

IN THE SPOrTLIGHT!

27 januari 9:45  Trainers van de maand is een initiatief van JTC omdat jeugdtrainers ontzettend belangrijk zijn voor de vereniging. Hun vrijwillige inzet waarderen we als JTC enorm. Daarom zetten we eens per maand trainers graag in het zonnetje. Deze maand de E8!meer »

234x gelezen

IN THE SPOrTLIGHT!

17 december 10:45  Trainers van de maand is een initiatief van JTC omdat jeugdtrainers ontzettend belangrijk zijn voor de vereniging. Hun vrijwillige inzet waarderen we als JTC enorm. Daarom zetten we eens per maand trainers graag in het zonnetje. December is de B4-maand!meer »

264x gelezen

IN THE SPOrTLIGHT!

18 november 22:00  Deze maand de trainers van de D2.meer »

283x gelezen

IN THE SPOrTLIGHT!

25 oktober 14:45  Trainers van de maand is een initiatief van JTC omdat jeugdtrainers ontzettend belangrijk zijn voor de vereniging. Hun vrijwillige inzet waarderen we als JTC enorm. Daarom zetten we eens per maand trainers graag in het zonnetje. We trappen af met de trainers van de C4.meer »

435x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!