Wedstrijdverslagen - ckv MIA Amersfoort

MIA verliest in laatste minuten van Noviomagum

22 januari 16:45  Afgelopen zaterdag mocht het eerste van MIA aantreden tegen Noviomagum. Dat deze tegenstander nog maar één punt verloren had deze competitie verraadde al dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden. Onder toeziend oog van een enthousiast team van de week en een volle tribune wist MIA lang aan de goede kant van de score te blijven. Een chaotische eindfase eindigde helaas toch in een overwinning voor de bezoekers uit Nijmegen. MIA moest genoegen nemen met een 15-17 eindstand.meer »

MIA wint de beladen 033 derby

15 januari 14:00  Afgelopen zaterdag stond de 033 derby tegen Antilopen op het bord. Waar voorheen Antilopen de hoger spelende club was en MIA hooguit de underdog in oefenwedstrijden, de laatste jaren bivakkeren de beide ploegen in dezelfde klasse en zijn ze steeds meer aan elkaar gewaagd. Nu de zaalcompetitie tot halverwege is gevorderd, stonden beide teams met evenveel verlies- als winstpunten opnieuw dicht bij elkaar; Antilopen met een beter doelsaldo op de vierde plek, MIA op de vijfde. Het zou dus een beslissende ontmoeting worden, een zogenaamde 4-puntenwedstrijd.meer »

MIA laat onnodig punten liggen in Dordrecht

19 december 10:15  Afgelopen zaterdag speelde MIA 1 haar vierde wedstrijd van de zaalcompetitie tegen de korfballers van Oranje-Wit uit Dordrecht die in de eerste drie wedstrijden slechts een punt wisten te scoren. Het werd een zeer spannende wedstrijd waarin de ploegen volledig aan elkaar gewaagd waren. Het was echter Oranje-Wit dat de laatste minuten zuiverder was en daarmee de wedstrijd in hun voordeel kon beslissen: 20-18.meer »

Vacature: trainer MIA S2

18 december 21:15  Korfbalvereniging ckv MIA is voor volgend seizoen (2023/2024) op zoek naar een trainer/coach voor het tweede seniorenteam. Dit team speelt momenteel op het veld tweede klasse en in de zaal eerste klasse. meer »

MIA wint in energieke, doelpuntrijke wedstrijd van Fiducia

12 december 13:45  Afgelopen zaterdag stond voor MIA 1 een wedstrijd tegen Fiducia op het programma, een team dat tot dan toe de volle 4 punten had weten te pakken uit de eerste twee wedstrijden. Het zou gaan om een fysieke, hard werkende ploeg, dus de mouwen dienden opgestroopt te worden!meer »

Synergo wederom te sterk voor MIA

5 december 8:45  Zaterdag 3 december stond de tweede competitiewedstrijd van dit zaalseizoen op het programma. Na de winst van afgelopen week in Eindhoven trad de Amersfoortse formatie ditmaal aan tegen Synergo. De ploeg uit Utrecht is ondertussen een bekende tegenstander. De eerdere (oefen)ontmoetingen dit seizoen zijn in een gelijkspel en winst voor Synergo geëindigd. De taak aan MIA 1 om deze keer aan het langste eind te trekken.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!