MIA deelt de punten in spannend duel tegen ODIK

15 oktober 10:45  Afgelopen weekend mocht de MIA selectie aantreden tegen de Barneveldse korfballers, waar momenteel twee ex-MIA coaches aan het roer staan. Daarnaast had het eerste team van ODIK 1 voorafgaand aan het duel een punt minder verzameld dan MIA 1, terwijl het in de zaal in de hoofdklasse acteert. Er stond dus een interessante krachtmeting op het programma. meer »

Mia C1 wint in Eindhoven

13 oktober 9:15  Zaterdag mocht de C1 afreizen naar Eindhoven voor een duel met DSC C1. Mia C1 heeft het lastig dit veldseizoen. Het jonge team werd ingedeeld in één van de vier poules in de hoofdklasse C, en wist bij voorbaat al dat dit een uitdagende klus zou worden. Onder de bezielende leiding van Jelmer, Suus en Suus werd er moedig gestreden tegen o.a. Dalto, DVO, SKF, Vriendenschaar en Tiel, maar het team belandde uiteindelijk onderaan het klassement. Bijzonder mag de strijdlust en de positiviteit van het team genoemd worden. Elke wedstrijd staat het team monter en opgewekt aan de start, en ook na de wedstrijd is er over het algemeen niets van chagrijn of gelatenheid te bespeuren. meer »

ODIK B1 - MIA B1

12 oktober 19:15  Laatste wedstrijd van dit veldseizoen alweer. Vandaag spelen de spelers van MIA B1 uit in Barneveld tegen Odik! MIA staat met 10 punten bovenaan en Odik 2e met 6 punten. Ondanks dat MIA B1 hun kampioenswedstrijd al gespeeld hebben gaan ze er vandaag weer met volle bak tegenaan. Ze willen laten zien dat ze niet voor niks de titel ‘kampioenen’ met zich meedragen!meer »

E1 kampioen

8 oktober 12:30  Net als de D1, D2 en de B1 is ook de E1 kampioen dit veldseizoen! meer »

Kampioenswedstrijd (Mia B1- BEP B1)

6 oktober 15:45  Mia stond met 8 punten bovenaan en kon met deze wedstrijd komen tot de 10 punten. Bep stond met 4 punten op een gedeelde 2e plek. Het zou een spannende wedstrijd worden, want 3 weken geleden had Mia op het nippertje gewonnen in Purmerend met 12-14. Wat deze wedstrijd ook werd meegegeven is een goede start maken. Mia B1 wordt begeleid door de coaches en trainers: Cédric en Connermeer »

MIA - Vlug en Vaardig/Quick

5 oktober 10:15  Na de lange reis van vorige week naar Groningen mocht het vlaggenschip van MIA afgelopen zaterdag weer aantreden op het MIA-veld. In speelronde 5 speelde de ploeg van trainer/coach Ale Meijer tegen Vlug en Vaardig/Quick. Voorafgaand aan deze wedstrijd had MIA 2 het goede voorbeeld gegeven door na een spannende eindfase uiteindelijk 2 knappe punten tegen Dindoa 2 binnen te slepen. Zodoende staat MIA 2 nu aan kop in de reserve 1e klasse.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!