Nieuws - ckv MIA Amersfoort

Nieuws

Kristel van der Bijl wordt zesde bestuurslid

24 januari 16:30  Op de komende ALV zullen we naast de voorstellen voor duurzaamheidsinvesteringen en de goedkeuring van nieuwe statuten, ook een voorstel doen voor een zesde bestuurslid. We hebben daarvoor een kandidaat gevonden die de komende maanden alvast gaat meedraaien in het bestuur, zoals te doen gebruikelijk. meer »

136x gelezen

Van de bestuurstafel – januari 2023

24 januari 16:15  Voor degenen die op de geweldig leuke, door de SAC georganiseerde Nieuwjaarsreceptie waren (en dat waren er veel), is wat hieronder volgt geen nieuws, maar voor de niet aanwezigen volgen hier in het kort een paar nieuwtjes:meer »

65x gelezen

MIA verliest in laatste minuten van Noviomagum

22 januari 16:45  Afgelopen zaterdag mocht het eerste van MIA aantreden tegen Noviomagum. Dat deze tegenstander nog maar één punt verloren had deze competitie verraadde al dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden. Onder toeziend oog van een enthousiast team van de week en een volle tribune wist MIA lang aan de goede kant van de score te blijven. Een chaotische eindfase eindigde helaas toch in een overwinning voor de bezoekers uit Nijmegen. MIA moest genoegen nemen met een 15-17 eindstand.meer »

155x gelezen

Foto's Nieuwjaarsreceptie SAC

18 januari 19:15  Op 13 januari stond de eerste activiteit van 2023 georganiseerd door de SAC op de agenda; de nieuwjaarsreceptie! meer »

119x gelezen

Mooi artikel MIA-nieuwkomers in KNKV-magazine

18 januari 15:30  Bekijk het artikel via de volgende link:meer »

138x gelezen

Za 21-1 a.s. 18.50 MIA 1 - Noviomagum 1

17 januari 17:30  Na de 2 mooie overwinningen afgelopen zaterdag tegen de selectie van Antilopen, zal de selectie van MIA komende zaterdag nogmaals thuis spelen. Dit maal komt Noviomagum uit Nijmegen naar De Bokkeduinen. Ook nu hopen we weer op een bomvolle sporthal met veel MIA-supporters, want er komen weer 2 mooie wedstrijden aan!meer »

104x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!